Snabb fakta om helgen

Hej hopp!
I helgen åkte jag till Sundsvall för att band annat köra gokart och spela laserdom.
Efter det åkte jag för att träffa några kompisar och sov över där tills på söndagen då jag sen åkte hem.
Vi sov i en mysig liten klubbstuga där man kunde se högakustenbron. Vi såg på film och umgicks! Väldigt trevliga personer. Ångrar inte att jag åkte dit!
Men jag har inte så mycke att säga men jag ska försöka få upp en video till veckan!
// Ragnar

/extraa - Ragnar & Anna

Dagen :)

Idag då jag hade kommit till skolan kom min klassföreståndare (den manliga) och sa att jag skulle snacka med några politiker imorgon klockan 12.30 på skolan. Det är nämligen så att alla som i ordförande i något råd ska gå dit och prata och eftersom jag representerar kulturrådet funderar jag på att ta på mig haremsbyxor ;P
På tal om kultur fick jag även veta efter lunch att jag skulle få åka till Härnösand med Rebecka Liljedahl. Jag vet inte när och varför men jag ska dit med henne i alla fall och jag längtar tills att jag ska få träffa henne igen! :D

Annars så läker väl handen som den ska. :) Men nu sitter jag här och fikar för att jag fick lust att fika :)
Hoppas ni har det bra!

Kommentera
Vad tycker ni jag ska videblogga om?
Ska jag ha på mig haremsbyxor imorgon? :)
//Ragge Boy(H)

/extraa - Ragnar & Anna

Skadad :(

Hej hallå! :D
Idag rullade dagen på som vanligt tills vi skulle spela rugby på idrotten på slutet av dagen...
Ombytt och klar gick jag ut ur omklädningsrummet och in i gympasalen där Idrottsfröken redan hade börjat småprata om att vi skulle ta det försiktigt med varandra för att inte några skador skulle uppkomma. Hon delade in oss i fyra lag och nu skulle vi äntligen få börja spela.
Vi började lite långsamt men tempot trappades upp så småning om. Cirka 3 minuter inne i matchen precis då jag gjort ett mål landade en kille på min arm så att jag stukade tummen... (Har inte kollat upp den än men tror att den är stukad)
Jag var tvungen att avsluta på grund av smärtan i armen... Men jag var tvungen att få ut det bästa ur situationen så jag öppnade en lite sjukstuga. :) Efter en kort stund så fick jag min första kompanion, han hade fått ungefär samma skada som mig förutom att hans tumme inte var stukad. Direkt efter kom det en fin liten flicka som plötsligt hade fått ont i ryggen för att hon hade gjort en för hastig rörelse.
Nu sitter jag här med en gasbinda runt handen.... Det värker fortförande men jag hoppas det går över fort!
Det var allt för idag. Puss och kram!
//Ragge Boy(H)



Dagens bild :)

/extraa - Ragnar & Anna

Bloggar igen! :)

KAnske dax att blogga igen eller vad tycker ni? ;)
nej men asså jag har funderat ett tag på att göra ett videoinlägg men eftersom min dator surrar låter det helt fucked up... Men jag ska försöka fixa det nu =)
Puss på er! :D
//Ragge Boy(H)

/extraa - Ragnar & Anna
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!